ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

آمریکا؛ مسئول احتمالی انفجار در نورد استریم

یک افسر اطلاعاتی سابق سوئیس، آمریکا را مقصر احتمالی انفجارهای اخیر علیه خط لوله‌های انتقال گاز «نورد استریم» دانست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ژاک بو»، افسر سابق سرویس اطلاعاتی سوئیس گفت، «نشانه‌های بیشتر و بیشتری» وجود دارند از اینکه آمریکا «مسئول» خرابکاری اخیر در خط لوله‌های انتقال گاز «نورد استریم ۱» و «نورد استریم ۲» است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ژاک بو که سابقا به عنوان مشاور ائتلاف ناتو نیز فعالیت داشته در مصاحبه‌ای با یک کانال رادیویی فرانسوی گفت، لهستان و اوکراین با توجه به اینکه شدیدا برای انتقال گاز از طریق خاک خود لابی کرده و از ابتدا با ساخت این خط لوله‌ها مخالف بودند می‌توانند مقصر این حادثه باشند.

ژاک بو اضافه کرد، آمریکا تمایل مسلم خود به بر هم زدن روابط میان روسیه و کشورهای اروپایی را پنهان نکرده است.

ژاک بو که سرهنگ سابق ارتش سوئیس و کارمند سابق سرویس اطلاعات استراتژیک این کشور بوده تاکید کرد، از زمان جنگ جهانی دوم، سیاست آمریکا همواره این بوده که اجازه به همکاری نزدیکتر آلمان و روسیه یا اتحاد جماهیر شوروی ندهد.

ژاک بو که همچنین به عنوان رئیس واحد «سیاستگذاری و دکترین» در اداره «عملیات‌های صلحبانی» سازمان ملل در نیویورک کار کرده، در چند مصاحبه تاکید کرد، در غرب «هیچکس اهمیتی به اوکراین نمی‌دهد» و ناتو، اتحادیه اروپا و متحدانشان «دست به استفاده ابزاری از اوکراین به هدف خدمت به منافع راهبردی آمریکا زدند.»

روز جمعه «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا دست داشتن واشنگتن در حملات اخیر علیه خط لوله‌های نورد استریم ۱ و نورد استریم ۲ را رد کرد.

در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۲ (چهارم مهر ۱۴۰۱) خط لوله‌های انتقال گاز طبیعی نورد استریم ۱و ۲ هدف انفجارهایی قرار گرفتند که کرملین آنها را اقدام تروریستی دانست و مقامات اطلاعاتی مسکو به وجود ردپای غربی‌ها در این حادثه اشاره کردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار